Filo Kiralama Nedir? Unicar ile Filo Kiralamanın Avantajları Nelerdir?

Filo kiralama, işletmelerin veya bireylerin uzun süreli araç kiralama işlemine denir. Bir işletmede çalışan kişilerin işlerinden dolayı araca ihtiyacı olabilir. Bundan dolayı işletmeler başta ekonomik nedenler olmak üzere birçok nedenden dolayı filo kiralamayı tercih etmektedir. Peki nedir bu nedenler?

Ekonomik olarak daha mantıklı olduğunu söylemiştik. Peki neden? Bir şirket olarak çalışanlarınızın iş dolayısıyla araca ihtiyaç duyduğu zaman her birine araç satın almak şirket bütçesine zarar verir. Bu durumda onlara araç kiralamak gerekiyor. Normal bir araç kiralama değil de filo kiralama yaparak, çok daha uygun fiyata isteklerine sahip olabiliyorlar. Dilerseniz en son model, dilerseniz en ekonomik veya en konforlu araçları tercih edebilirsiniz.

Araç satın aldıktan sonra oluşan masraflar (motorlu taşıt vergisi, vize işlemleri, kasko işlemleri vs.) filo kiralamada karşınıza çıkmayacaktır. Çünkü bu durumların hepsini Unicar karşılıyor. Ayrıca Unicar’ın en güzel özelliklerinden biri Unicard’dır. Unicard ile kiralama işlemlerinizde, benzin alış işlemlerinizde kartınıza puan yüklenir. Bu puanları sonrasında dilerseniz ücretsiz kiralama işlemi yaparak, dilerseniz akaryakıt alırken, indirim olarak, kullanabilirsiniz.

Daha birçok ayrıcalığa sahip olmak için bizi takip etmeyi unutmayın, filo kiralamanın yeni yüzü Unicar ile fırsatları kaçırmayın!

Leave a comment

Available Appointments on Nisan 26, 2024

  2:00 pm – 2:30 pm1 space available
  2:30 pm – 3:00 pm1 space available
  3:00 pm – 3:30 pm1 space available
  3:30 pm – 4:00 pm1 space available
  4:00 pm – 4:30 pm1 space available